Näytön korjaustakuu

Näytön korjaustakuu on tällä hetkellä saatavilla vain Intiassa asuville käyttäjille.

Kun ostat Kaspersky-sovelluksen tilauksen, sinulle voidaan tarjota tilaus joka sisältää Servifyn näytön korjaustakuun, joka kattaa osittain älypuhelimesi näytön korjauskulut.

Palveluntarjoajasi palvelut voivat vaihdella alueen ja sovelluksen asennetun version mukaan. Katso lisätietoja aluettasi koskevista täydellisistä käyttöehdoista.

Hyväksyäksesi takuun sinun on aktivoitava se 5 päivän kuluessa tilauksen ostamisesta. Voit myös aktivoida takuun kokeilujakson aikana, mutta voit käyttää sitä vasta tilauksen ostamisen jälkeen.

Takuu koskee yhtä älypuhelinta, joka on alle kaksi (2) vuotta vanha takuun alkaessa. Se koskee vain seuraavien valmistajien älypuhelimia:

Lisätietoja löydät Näytönkorjauksen täydellisistä ehdoista.

Intian näytönkorjauksen ehdot.